سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چگونه اقامت آلمان بگیریم؟ همراه با راه های مهاجرت به آلمان

چگونه اقامت آلمان بگیریم؟ چه راه هایی برای مهاجرت به آلمان هست؟ کدام روش برای مهاجرت به آلمان برای ما مناسب تر است؟

کشور آلمان با برخورداری از زیرساخت ها و شرایط مناسب به یکی از مهم ترین مقاصد مهاجرت جهان تبدیل شده است و شاید برای شما جالب باشد که بدانید آلمان، پس از آمریکا دومین کشور مهاجر پذیر جهان است.

انواع مجوز اقامت در آلمان

نباید ویزا و مجوز اقامت را با هم اشتباه گرفت. ویزای سفری یا گردشگری به فرد اجازه می‌دهد برای مدت محدود، که اغلب این مدت نود روز است، وارد یک کشور شود. در این مطلب از سایت «الو سلام مشاور» سعی داشته ایم به روش هایی بپردازیم که مجوز اقامت در آلمان را بیشتر از 90  روز فراهم می کنند.

هرکدام از این دسته‌ بندی‌ ها شرایط خاصی دارند و مستلزم ارائه‌ مدارک مربوطه، مهارت در زبان، منابع مالی، بیمه‌ی سلامت، طول مدت اقامت وغیره است. برای اطلاع بیشتر از جزئیات مدارک و یا اینکه چه روشی برای مهاجرت برای شما مناسب تر است، می توانید با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.

نظر به اینکه شما در چه دوره سنی هستید یا وضع مالی شما در کدام طبقه بندی جای میگیرد، راه های متفاواتی برای جواب به سوال چگونه اقامت آلمان بگیرم؟ وجود دارد که در ادامه هرکدام را بیش‌تر معرفی می‌کنیم:

خود اشتغالی: اقامت تا سه سال با این مجوز در آلمان امکان پذیر است و البته لازم به ذکر است که در موقعیت‌های خاصی قابل‌تمدید است.
تقریبا همه فریلنسرها را دربر می‌گیرد، از هنرمندان حوزه هنرهای نمایشی و معماران گرفته تا مترجمان و حتی معلم ها می توانند از این طریق مهاجرت کنند.

فرصت تحقیقاتی: این مجوز برای مدت‌زمان اجرای پروژه‌ی تحقیقاتی تا حداکثر یک سال صادر می‌ شود. برای دریافت این مجوز می بایست از طریق یک پژوهشگاه یا یک دانشگاه واقع در آلمان اقدام کنید.

ادامه تحصیل: اقامت آلمان از طریق تحصیل مناسب افرادی است که قصد ادامه تحصیل در مقطع دیپلم یا کارشناسی (bachelor) در آلمان دارند.
علاوه بر این، یک ویزای اختصاصی آموزش زبان آلمانی وجود دارد که از سه ماه تا یک سال اعتبار دارد و قابل‌تمدید نیست. برای اخذ این ویزا می بایست مدارک آموزش تمام‌وقت زبان آلمانی را ارائه دهید.

ویزای دانشجویی: اگر دانشجو هستید و سوالتان این است که چگونه اقامت آلمان بگیریم؟ این نوع ویزا، مناسب برای دانشجویانی است که هنوز توسط موسسات آموزش عالی آلمان پذیرفته نشده‌اند.

دوره‌های کارورزی و آموزش فنی ‌و ‌حرفه‌ای : این مجوز برای مدرت ‌زمان برگزاری دوره‌ اعتبار دارد و البته می توان پس از اتمام دوره، آن را تا یک سال در راستای یافتن شغل، تمدید نمود.

جست‌و‌جوی شغل: این مجوز مناسب کسانی است که از تخصص و مهارت کافی در حیطه شغلی و تحصیلی خود برخوردارند و حال با کمک این مجوز می توانند برای مدت حداکثر شش ماه ویزای جستسجوی کار در آلمان را داشته باشند.
بدیهی است که همه‌ی هزینه‌ها بر عهده‌ی خود فرد خواهد بود و این نوع ویزا (تا به امروز) قابل تمدید نمیباشد.

آلمان به عنوان اصلی ترین بنیان گذار اتحادیه اروپا، دارای شرکت ها و کارخانه های بسیار بزرگی است. به طوری که از 500 شرکت اول دنیا از نظر اقتصاد 53 شرکت در آلمان هستند که از جکله آنها بوش ، بی ام و ، آئودی و آدیداس را میتوان اشاره کرد.

کارت آبی اتحادیه‌ی اروپا: از ماه آگوست سال 2012 این مجوز برای به‌کارگیری افراد با مهارت‌های خاص صادر می‌شود گفتنی است که این کارت تنها برای افراد دارای تحصیلات آکادمیک صادر می‌شود.
برای دریافت این مجوز می بایست حداقل حقوق سالانه معادل 50 هزار و 800 یورو داشته باشید. 
این مقدار برای دانشمندان، ریاضی‌دانان و مهندسان، پزشکان و متخصصان آی‌تی معادل 39هزار و 624 یوروست.
این مجوز برای مدت اشتغال‌به‌کار فعلی اعتبار دارد و اعتبار آن حداکثر 4ساله است و البته قابل تمدید است. در بعضی موارد، کارت آبی اتحادیه اروپا قابلیت تبدیل به مجوز سکونت نامحدود دارد.
این مجوز شامل اعضای خانواده نیز می‌شود.