رفت و آمد با خانواده همسر
رفت و آمد با خانواده همسر و رعایت تعادل در این زمینه یکی از مهمترین ارکانی است که هر زوج باید در زندگی مشترک خود نسبت به آن توجه کافی داشته باشند.
زیاده روی در رفت و آمد با خانواده ها می تواند سبب بروز اختلافات و مشکلاتی شود که در دراز مدت لطمات زیادی به زندگی زناشویی و روابط میان افراد در این جریان شود.
لزوم انجام صحیح رفت و آمد با خانواده همسر
هنگامی که یک زندگی مشترک شکل می گیرد، علاوه بر پیوستن دو فرد به عنوان زن و شوهر، دو خانواده نیز به یکدیگر پیوند می خورند. این پیوستگی سبب ایجاد ارتباطات گسترده میان افراد می شود.
رفت و آمد و برقراری تعامل میان زوجین و خانواده های همدیگر، از جمله مهمترین سیاست های زندگی مشترک محسوب می شود. رسیدن به توافق و هماهنگی در سر زدن به خانواده های یکدیگر میان همسران می تواند سبب برقراری آرامش و ایجاد شادی در زندگی باشد.
همچنین بهره مندی از حمایت و همراهی خانواده ها می تواند سبب رشد و شکوفایی و پیشرفت در زندگی افراد باشد.
تکنیک های مهم در رفت و آمد با خانواده شوهر
یکی از دغدغه های اصلی زنان پس از ازدواج، برقراری تعادل و توازن میان تمایل همسرانشان به دیدن خانواده هایشان و رفت و آمد با خانواده شوهر است.
نحوه رفتار با خانواده همسر و دیدار از آنان به صورتی که سبب آرامش و شادی شود و رضایت همسر را نیز در بر داشته باشد، از ارکان مهم زندگی زناشویی است.
رفت و آمدهای نابجا و همیشگی می تواند سبب باز شدن حیطه نظراتی و دخالت های اطرافیان شود. همچنین دوری زیاد و عدم رفت و آمد به موقع نیز دلخوری و سوء تفاهم به همراه دارد.
از مهمترین تکنیک های رفت و آمد با خانواده شوهر که از تجربیات همسران دیگر و نظرات روانشناسان اتخاذ شده، موارد زیر است:
- همواره تعادل را در سر زدن های خود به خانواده همسر رعایت کنید.
- سعی کنید همیشه پس از رفتن به خانه والدین همسرتان برای دفعه بعدی آنان را به منزل خود دعوت کنید.
- با همسرتان پیرامون بیان موضوعات مهم زندگی مشترکتان نزد خانواده هایشان در رفت و آمد ها توافق کنید.
- هنگامی که به خانه پدری همسرتان می روید برای استفاده از وسایل اجازه بگیرید.
- رعایت ادب و احترام در هنگام رفتن به خانه پدری همسر سبب ایجاد چهارچوب های اخلاقی در روابط خانواده همسرتان با شما می شود.
- عدم بازگویی راز های خودتان نزد خانواده همسر و عدم کنجکاوی از امور روزمره آنان سبب حفظ آرامش و شادی می شود.
- رفت و آمد زیاد با خانواده همسر می تواند بر روی رفتارهای همسرتان پیرامون کم رنگ شدن مسئولیت هایش تاثیر مستقیم بگذارد.
مزایای ارتباط با خانواده همسر
همواره داشتن ارتباطات سالم و درست پس از ازدواج با خانواده های طرفین می تواند سبب ایجاد آرامش و شادی و پیشرفت در زندگی شود.
این نتایج در صورتی بدست می آید که تعادل و هماهنگی در این رفت و آمد ها لحاظ شود. داشتن ارتباط با خانواده همسر می تواند بسیاری از مشکلات در زندگی مشترک را برطرف کند و سبب امیدواری و تمایل به ادامه زندگی از سوی همسران شود.
از دیگر مزایای ارتباط با خانواده همسر موارد زیر است:
- برخورداری از نظرات و پیشنهادات والدین همسر برای گرفتن تصمیمات مهم
- ایجاد تنوع در زندگی روزمره با برقراری ارتباط با فامیل و وابستگان همسر
- کنترل روابط دوستانه و سازنده برای فرزندان با سایر افراد فامیل همسر
- ارتقاء سطح رفتارها بواسطه وجود الگوهای مفید و سازنده در روابط خانوادگی
در این مقاله سعی کردیم تا شما عزیزان را با چگونگی رفت و آمد با خانواده همسر و پارامترهای اساسی در این رابطه آشنا کنیم و پیرامون نتایج سودمند برقراری ارتباطات متعادل با خانواده همسر و مزایای آن اطلاعات مفیدی را در اختیارتان قرار دهیم.
در صورتی که پیرامون هر یک از موارد فوق دچار ابهام و یا سوالی هستید و یا نیازمند به دریافت مشاوره های تخصصی و مرحله به مرحله در این رابطه اید، به شما پیشنهاد می کنیم، با مشاوران و روانشناسان متخصص ما در مرکز همدل مشاور تماس حاصل فرمایید.
همدل مشاور پایگاه امن و اطلاع رسان اختصاصی است که می تواند به ایجاد شادی و آرامش در زندگی مشترکتان کمک زیادی کند.