خیانت زنان شاغل
خیانت زنان شاغل یکی از موضوعاتی است که با گسترش عرصه ی فعالیتی زنان در جامعه و حضور آن ها در حیطه های شغلی بیش از پیش پر رنگ شده است.
در برخی از موارد ارتباطات طولانی مدت در فضاهای کاری و گذراندن ساعات طولانی در محیط کار سبب گرایشات عاطفی بین زنان شاغل و همکاران مرد خود می شود.
خیانت زنان شاغل همواره به دلایل خاصی است که از جمله مهمترین آن ها عدم کسب رضایت و توجه کافی از سوی همسر خود است.
در برخی دیگر از موارد نیز مشکلات رفتاری و عدم پایبندی های عرفی به قراردادهای زناشویی سبب خیانت بانوانی می شود که شاغل هستند و زمان بیشتری را در خارج از محیط خانه می گذرانند.
علل خیانت زنان شاغل
خیانت زنان شاغل عمدتا شامل موارد متعددی است. بر اساس تحقیقاتی که اخیرا توسط متخصصان، پیرامون علل خیانت زنان شاغل انجام گرفته، سه علت اصلی برای خیانت زن در محیط های کاری شناسایی شده است.
کشف خیانت زن های شاغل نیازمند بررسی علل اولیه ای است که اهمیت بسیار زیادی دارند. این سه علت عمده شامل موارد زیر است:
- نیاز های احساسی و عاطفی:
در اکثر موارد علل خیانت زنان شاغل مرتبط با نوع زندگی شخصی آن ها و کمبودهایی است که در جریان زندگی مشترک خود با همسرشان تجربه می کنند.
زنان بواسطه روحیات آسیب پذیرتری که به نسبت مردان دارند، همواره نیازمند دریافت تحسین و توجه هستند. هنگامی که همسر یک زن شاغل او را از توجه و محبت خود محروم می کند، این زن ناخودآگاه با دریافت توجه از سوی همکاران مرد خود در محیط های کاری، وابستگی عاطفی و احساسی نسبت به آن ها پیدا می کنند.
همین امر زمینه ساز ایجاد خیانت ها و بی وفایی ها از سوی زنان شاغل نسبت به همسران بی توجهشان می شود. - مشکلات روانشناختی و زمینه ای:
از سوی دیگر مشکلات رفتاری ناشی از فرهنگ غلط و عدم بلوغ فکری در برخی از زنان، زمینه ساز بروز انواع خیانت ها در محیط های خارج از خانه و مخصوصا محیط های کاری و شغلی می شود. - تلافی و جبران:
مشکلات مالی که زنان در زندگی مشترک با همسرشان تجربه می کنند و مشاهده بی توجهی همسر به نیازهای مالی و عاطفی زنان سبب می شود تا در محیط های کاری حسی شبیه به انتقام برای جبران احساسات منفی تجربه شده در کنار همسر از سوی زنان شاغل ایجاد شود.
این احساسات منفی ناخودآگاه فرد را در موضع انتقام و سوء استفاده از موقعیت بدست آمده برای سرکوب تحقیرها و فراموش کردن نیازهای ارضا نشده قبلی قرار می دهد.
نشانه های خیانت زنان شاغل
زنان شاغلی که در حال خیانت به همسر خود هستند عمدتا برخی از رفتارهای مشخصی را از خود بروز می دهند.
لازم به ذکر است که:
وجود و یا عدم وجود این رفتار ها از سوی بانوان شاغل دلیل بر قطعیت وفاداری و یا خیانتکاری ایشان و داشتن ارتباطات عاطفی با همکاران مرد در محیط کاریشان نیست.
تکرار و مداومت در برخی از رفتارها می تواند در دراز مدت مبنی بر وجود فرد سوم در یک رابطه زناشویی و از جمله ویژگی های زنان خیانت کار باشد.
از جمله رایج ترین نشانه های خیانت زنان شاغل موارد زیر است:
- بی تفاوتی و سرد بودن نسبت به همسر و محیط منزل
- وجود بیماری های مقاربتی
- استرس دائمی و بی قراری برای مراجعه به محیط کاری
- عدم تمایل برای مطلع شدن خانواده از اخبار محیط کار
- پنهان کاری
- احساسات متناقض و تکانشی
- تمایل به جدایی از خانواده
- ایراد گرفتن از همه چیز و قانع نبودن نسبت به اطرافیان
- تغییر رفتار و سطح انتظارات از اطرافیان
- عدم تلاش برای تغییر شرایط زندگی و بهبودی آن
- حساسیت بیش از حد بر روی ظاهر
- حساسیت زیاد بر روی تلفن همراه
- عدم اعتراض به نبود همسر در زمان های طولانی
در این مقاله سعی کردیم تا شما عزیزان را با ابعاد مختلف خیانت زنان شاغل و علل آن آشنا سازیم. همچنین به توضیح نشانه های زنان خیانتکاری که دارای شغل بیرون از منزل هستند پرداختیم.
ذکر این نکته لازم است که کاهش آسیب های خیانت زنان شاغل با مشاوره تخصصی و دریافت تکنیک های بازگشت به زندگی مشترک امکان پذیر است. چنانچه پیرامون هر یک از موارد فوق دچار سوال هستید و نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر برای اصلاح روابط و مدیریت احساسات خود دارید می توانید با شماره های درج شده در سایت همدل مشاور تماس حاصل فرمایید و از راهکارهای مشاوران با تجربه و امین ما بهره مند شوید.
همدل مشاور پایگاه امن و معتبریست که شما را برای تجربه یک زندگی مشترک با کمترین میزان استرس و ناراحتی یاری می کند.