عوارض روحی و جسمی خیانت
عوارض روحی و جسمی خیانت آنقدر زیاد و شدید است که می تواند تا مدت ها ذهن و جسم افراد خیانت دیده را آزار دهد. این عوارض عمدتا شامل از بین رفتن اعتماد به نفس و بروز تکانش های عصبی از سوی کسانی که همسرشان به آن ها خیانت کرده، می شود.
هنگامی که کسی متوجه خیانت و بی وفایی همسرش می شود امید خود را برای ادامه یک زندگی نرمال و شاد از دست می دهد. همچنین نسبت به همگان بدبین می شود و همین عدم اعتماد به دیگران سبب بالا رفتن استرس و نا امیدی در آن ها می شود.
از جمله شایع ترین عوارض روحی و جسمی خیانت بروز حسادت و سنگدلی در افراد است. همچنین خیانت سبب رسیدن آسیب های زیادی به فرد خائن نیز می شود. این آسیب ها دست کمی از عوارض روحی و جسمی منعطف به همسر این افراد ندارد.
در این مقاله تصمیم داریم تا شما عزیزان همراه را با جنبه های مختلف آسیب های خیانت که شامل آسیب های جسمی خیانت و عوارض روحی خیانت و بر هم خوردن سلامت و آرامش طبیعی افراد، چه کسانی که خیانت کرده اند و چه کسانی که خیانت دیده اند، می شود آشنا سازیم و روش های بازیابی آرامش و سلامتی را پس از خیانت به شما معرفی کنیم.
عوارض روحی و جسمی خیانت برای فرد خائن
خیانت همانطور که برای افراد خیانت دیده شامل پیامد های منفی و آسیب های زیاد روحی و جسمی زیادی است، برای کسانی که دست به خیانت می زنند و اصطلاحا خائن شناخته می شوند نیز عوارض بسیار زیادی در بر دارد.
همین عوارض زیاد سبب می شود تا امروزه توجه به درمان خیانت بیش از پیش اهمیت یابد. عوارض روحی و جسمی خیانت برای فرد خائن در برخی از موارد بسیار شدید تر و غیر قابل تحمل تر از فرد خیانت دیده است.
این عوارض و آسیب ها شامل موارد زیر است:
- تنهایی و از دست دادن دوستان و اطرافیان
- تخریب اعتماد به نفس
- تجربه دائمی شکست و از دست دادن خانواده
- استرس و اضطراب بیش از حد
- ابتلا به بیماری های جسمی به سبب انتخاب شریک های جنسی نا مناسب
- بی توجهی به وظایف شخصی و احساس پوچی
- سرد شدن نسبت به همسر و فرزندان و بروز تکانش های عصبی
- روی آوردن به مواد مخدر و مشروبات الکلی برای کاهش استرس ناشی از خیانت
- بروز حملات قلبی و سکته های مغزی به سبب بالا رفتن فشار خون
ارتباط بیماری های روحی و بروز خیانت از سوی افراد
امروزه ثابت شده است که کسانی که با بیماری های روحی و روانی درگیر هستند، در مواقع خیانت آمار بالاتری از گرایش به این امر را از خود بروز می دهند.
افسردگی و سرخوردگی های اجتماعی سبب دنبال کردن مسیر های انحرافی و ناصحیح از سوی افراد دارای مشکلات روحی و روانی می شود.
کسانی که دارای بیماری های زمینه ای و افسردگی های حمل شده از دوران کودکی خود هستند، گرایشات بیشتری به تجربه ی تنوع در روابط دارند و تعهد کمتری در برابر پیمان های بسته شده با افراد نزدیک و کسانی که اعتماد زیادی به آن ها دارند، دارد.
از جمله مهمترین عواملی که با عنوان بیماری های سرکوب شده سبب بروز خیانت در افراد می شود موارد زیر است:
- افسردگی و عدم تعادل روانی
- تمایل به تجربه ی تنوع به سبب عدم هیجان در زندگی
- نداشتن اعتماد به نفس کافی
- تلاش برای اثبات خود به دیگران
- تنوع طلبی جنسی
- بیماری های روحی و روانی زمینه ای و ارثی
در این مقاله شما عزیزان را با انواع عوارض روحی و جسمی خیانت و تبعات منفی آن بر روی فرد خیانت دیده و افراد خائن آشنا کردیم. همچنین به تبعات بعدی و قبلی خیانت و علل و عوامل پیدایش و بروز آن نیز اشاره کردیم.
درمان پیامدهای منفی خیانت همواره نیازمند به دریافت راهنمایی های تخصصی و مرحله به مرحله ای است که بر اثر آزمون و خطا بر روی دیگر زوج های مشابه انجام شده و امروزه به عنوان بهترین روش تکنیکی برای کاهش این عوارض به زوجین معرفی می شود.
برای دریافت این راهنمایی های تخصصی می توانید با مشاوران و متخصصان با تجربه ما در همدل مشاور ارتباط برقرار کنید و از پیشرفت و وخامت اوضاع پس از بروز خیانت از سوی همسر خود بکاهید.
همدل مشاور پایگاه امن و معتبریست که همسران را در بازسازی زندگی مشترک به روش اصولی و راهبردی یاری می کند.